Astro Consulten | Renaer&Zainea

Astro Consulten

astroconsultenJe bent op een punt gekomen in je leven dat je je begint af te vragen of je op de goede weg bent. Misschien heb je vragen betreffende je relatie, de opvoeding van jouw kinderen of jouw loopbaanrichting.
Of misschien voel je dat er iets ontbreekt in je leven en kan je dit niet helemaal plaatsen.
Je zoekt antwoorden of wil simpelweg begrijpen waarom sommige zaken in je leven zich blijken te herhalen.

Astrologie bestudeert de loop der dingen en hun onderwerping aan levensloopcyclussen. Hiernaast heeft elke persoon een unieke astrologische signatuur en unieke ontwikkelingsweg.

Diegene die begrijpt in welke fase hij zich bevindt en waarom, kan proactief handelen en zijn doelen accuraat bepalen.

Een astro consult geeft je inzicht in jezelf, eventueel in de ontwikkeling van jouw kind of de behoefte van jouw partner en het potentieel van jullie relatie.
Afhankelijk van de vraag van cliënt kan ik een consult geven rond een van deze topics:

 • Persoonlijk portret
  In een consult over jouw persoonlijk portret analyseer ik jouw geboortehoroscoop aan de hand van de stand en de aspecten van de planeten op de dag van jouw geboorte. De algemene patronen uit jouw horoscoop vertaal ik naar een persoonlijke schets.
   
 • Relatie horoscoop
  Een relatiehoroscoop is niet alleen bedoeld voor geliefden. Van elke intermenselijke relatie kan een horoscoop gemaakt worden. Voor een relatiehoroscoop zijn er twee mensen nodig, dus ook twee geboortehoroscopen.
  Afhankelijk van de soort relatie analyseer ik de aspecten van elk geboortehoroscoop en de interactie tussen de twee horoscopen (de synastrie).
  De twee horoscopen kunnen gecombineerd worden in één horoscoop van de relatie (compositie of een combinehoroscoop).
   
 • Prognose horoscoop
  Een Prognosehoroscoop is de actuele stand van de planeten aan de hemel in relatie tot je geboortehoroscoop.
  Een geboortehoroscoop is een statische ‘foto van de hemel’, genomen op het moment van je geboorte.
  In realiteit blijven de planeten in beweging, zoals wij ze zien vanuit de aarde (geocentrisch) om jouw geboortehoroscoop heen.
  Soms maken deze transiterende planeten een aspect met een van je geboorteplaneten.
  Dit geeft aan dat er een overdracht van energie gaat komen, de transiterende planeet brengt iets nieuws voor je geboorteplaneet.
  Deze transits hebben verschillende gradaties, en kunnen in mindere of meerdere mate gevoeld worden in onze levens.
   
 • Verjaardag horoscoop
  Een verjaardag horoscoop is een horoscoop voor één jaar gerekend vanaf de datum dat je jarig bent.
  Het wordt ook solaar genoemd en geeft de energie van het jaar aan. 
  Het kan gebruikt worden in combinatie met de prognose, maar ook los van dit.
  Een solaar begint te werken drie maanden voordat je jarig bent en wordt geanalyseerd in relatie tot je geboortehoroscoop.
   
 • Beroep & Bestemming
  De Beroep & Bestemming consult is van grote waarde als je op het punt staat om een beroep te kiezen of als je twijfelt aan je actuele beroep.
  Aan de hand van je geboortehoroscoop kan ik jouw talenten, interesses en potentieel schetsen. 
  ‘Bestemming’ is niet hetzelfde als ‘beroep’.
  Soms is een beroep datgene wat men doet om den brode, terwijl een bestemming van wat meer immateriële waarde is.
   
 • BedrijfsAstrologie
  Jouw bedrijf is jouw wezenskind, ontstaan vanuit jouw dromen en jouw passie. Net zoals een levend wezen heeft jouw bedrijf een persoonlijkheid. Het heeft sterktes en zwaktes, potentieel en valkuilen. Deze hangen op hun beurt sterk samen met jouw persoon of met de oprichter of de manager van dit bedrijf.
  Astrologie bestudeert de loop der dingen en hun onderwerping aan levensloopcyclussen. Wie begrijpt in welke fase zijn bedrijf zich bevindt kan zijn koers en strategie accuraat bepalen.
  Dan begrijpt men dat er periodes zijn van groei maar ook periodes van stagnatie, en weten welke periode zich aandient kan zeer waardevol zijn voor jouw bedrijfsvoering. Astrologie kan meer inzicht geven in de persoonlijkheid van jouw bedrijf, in de periode waarin jouw bedrijf zich bevindt en hoe sollicitanten of samenwerkingspartners jouw bedrijf kunnen beïnvloeden.
   

Ik werk aan de hand van de geboortegegevens van de cliënt. Dit kan jezelf zijn, jouw kind(eren), jouw partner, jouw ouder of jouw partner. Met geboortegegevens bedoel ik geboortedatum, -uur en -plaats. Bij twijfel over jouw exact geboorte-uur vraag je best een kopie van jouw geboorteakte op bij het gemeente- of stadhuis van jouw geboorteplaats.

Voor meer informatie of een afspraak kan je mij bereiken via anazainea@gmail.com.

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required