Coaching seksualiteit en relaties | Renaer&Zainea

Coaching seksualiteit en relaties

coaching SRNiets is pijnlijker dan een liefdevolle relatie die niet goed werkt. Partners doen hun best maar in de meeste gevallen weten zij ook niet wat er aan de hand is.

De mens is een fantastisch wezen! Een-op-zich-staand-universum vol potentieel maar ook met interne conflicten. Wanneer een universum in relatie staat met een andere universum, gaan deze af en toe botsen. Men moet met elkaar communiceren en dat gaat niet altijd even makkelijk.
Hoe kan men een ander begrijpen terwijl men zichzelf niet begrijpt?
Om die reden is seksualiteit ons gegeven: om met elkaar te kunnen communiceren op een diepgaand niveau. Seksualiteit begint daar waar woorden stoppen en intimiteit gaat verder daar waar seksualiteit niet verder kan.

De seksualiteit die wij op de dag van vandaag beleven is vervormd geraakt door de negatieve input van media en onder duizenden jaren van religieuze bezoedeling.
Het vinden van jouw seksualiteit is bij ons meer een kwestie van herontdekken dan van leren. Elk mens heeft op een onbewust niveau toegang tot de oorspronkelijke vorm van zijn seksualiteit. Dit is een natuurlijk weten van het lichaam.

In onze coaching gaan we werken met de mens als geheel. Een probleem doet zich meestal voor op een ander levensdomein dan daar waar het probleem is ontstaan. Dit heeft te maken met een aantal paradigma’s die de persoon over zichzelf heeft maar ook over zijn gender, of over de mannelijke en vrouwelijke polariteit in het algemeen. Door deze paradigma’s te doorzien komt men in contact met zijn oorspronkelijkheid: in relatie tot zichzelf en binnen zijn liefdes/partner-relatie.

Wij coachen zowel individueel als koppels. Bij ons is eenieder welkom die problemen ervaart met seksualiteit/relatie en wie daar werk wil van maken. Wij coachen koppels die met een gezamenlijke vraag of conflict zitten maar ook met verschillende belangen.

Een coaching- of adviesgesprek duurt 90 minuten en kost 150 euro.

Indien je interesse hebt, stuur ons jouw telefoonnummer op en we contacteren jou graag.
Je kan ons bereiken via info@renaer-zainea.com of via de Gsm van Bart 0032(0)498325800 of de Gsm van Ana-Magdalena 0032(0)495703825.

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required