De light-psychopaat en suïcide | Renaer&Zainea

De light-psychopaat en suïcide

lp en suicideMensen die in relatie staan met een light-psychopaat zijn zoals vaten die aan het leeglopen zijn. Hoe sterk deze mensen ook mogen zijn, er komt een moment dat het vat helemaal leeg is.

Men kan niet volop in het leven staan, bruisend van energie, en zich tegelijkertijd emotioneel en psychisch laten leegzuigen door een light-psychopaat. Dat is een tegenstrijdigheid!

Onze ervaring is dat een aanzienlijk deel van de mensen die te lang onder de invloed van een light-psychopaat hebben geleefd en nog steeds onder beïnvloeding van deze persoon staan, kunnen beginnen rond lopen met suïcidale gedachten.

En dat zijn niet enkel de mensen die ooit een poging tot suïcide hebben gedaan. Neen! Het zijn ook degenen die rondlopen met suïcidale gedachten, zonder dat ze hun gedachten met anderen delen.

Suïcide is niet altijd zich afkeren tegen het leven maar integendeel een poging om onbewust de link door te knippen met de light-psychopaat.

Light-psychopaten planten in het denken van hun prooien een zelfdestructief mechanisme, een tijdsbom die op een gegeven moment kan exploderen. Elk mens is uniek met een unieke psychische en emotionele huishouding. De ene kan daarbij beter omgaan met deze tijdsbom dan de andere.

Voor mensen voor wie het thema suïcide acuut is, werken wij met intensieve coachingstrajecten. De frequentie van de coachingsessies kan variëren, afhankelijk van de problematiek van de klant.

Indien je hiermee aan de slag wil, stuur dan jouw gegevens op en we contacteren jou. Mail naar bart.renaer@gmail.com of bel ons op 0032/(0)3/501.45.81.

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required