In de Decembermaand coachen wij met vrije bijdrage | Renaer&Zainea

In de Decembermaand coachen wij met vrije bijdrage

decembermaand

Voor eenieder die met vraagstukken zit, bieden wij voor de hele Decembermaand coaching aan met vrije bijdrage.
Geld is energie en niemand kan zonder. Maar er is een zeer negatieve lading verbonden aan het geven of ontvangen van geld. Dit omdat geld machtsverhoudingen tussen mensen in stand houdt. Geld dat gegeven wordt zonder verplichting, zet dingen in beweging en creëert een veld van warme energie en maakt plaats voor creativiteit, verbinding en verandering.
Daarom gaan we experimenteel in de decembermaand coachen met vrije bijdrage.
De coachees mogen achteraf zelf bepalen wat de coaching hen waard was, en we hebben een manier ontwikkeld waarop wij niet zullen weten wat mensen ons individueel geven.
Wij zullen mensen coachen zolang er ruimte is in onze agenda’s. We zullen ook coachen in het weekend en op zondag. Ana en ik zullen de sessies samen doen, een sessie duurt anderhalf tot twee uur.
De coaching gaat door in onze praktijk te Temse.
Natuurlijk kan op een bepaald moment onze agenda vol geraken, het is dus zaak er vlug bij te zijn.
Als je beslist een coachingssessie bij ons te volgen, is het belangrijk dat meteen kenbaar te maken via mail, wij zullen namelijk mensen contacteren op basis van de datum en het tijdstip waarop de mail met de vraag ons bereikt heeft.  
Je kan ons contacteren via info@renaer-zainea.com, stuur ons jouw telefoonnummer en we contacteren jou voor een afspraak.

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required