Gratis Infomoment Renaer&Zainea | Renaer&Zainea

Gratis Infomoment Renaer&Zainea

bart en ana

Gratis Infomoment in Temse, 1 juni 2019 van 10 uur tot 12 uur

Dit infomoment is bedoeld voor eenieder die ons wil ontmoeten maar ook samen wil komen met gelijkgestemden binnen een gezellige en inspirerende setting.

Wij zijn druk in ontwikkeling, als individu’s, als partners en ook als bedrijf. Alles is met elkaar verbonden, zowel privé als beroepsmatig. De uitdagingen in onze levens zetten ons aan tot transformatieprocessen die op hun beurt op ons bedrijf inwerken. Welke koers varen wij? Enkel de koers van ons hart, en we zijn zaken aan het ontwikkelen, zoals:

  • Nieuwe inzichten die nuttig kunnen zijn voor eenieder die te maken heeft (gehad) met een destructieve of toxische relatie.
  • Maar ook onderwerpen als: gezondheid, relaties, seksualiteit en spiritualiteit. Kort samengevat: alles wat ons bezielt als mensen en als professionals.

Het infomoment gaat door in onze praktijk in Temse (Beeldstraat 29). We laten jou die dag binnen in onze werk/woonruimte, onze veranda en onze tuin die ons zeer dierbaar is. Parkeren kan op onze oprit en indien deze vol is, is er parkeerruimte op 650 m loopafstand van onze praktijk. Voor degenen die met openbaar vervoer komen, is er een bushalte op 550 m loopafstand van ons huis.

Als je geïnteresseerd bent in ons infomoment, meld je aan via info@renaer-zainea.com en laat ons weten met hoeveel mensen je zult aanwezig zijn. Koffie, thee en koekjes zullen dan voor jou/jullie klaar staan.

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required