In de greep van een light-psychopaat | Renaer&Zainea

In de greep van een light-psychopaat

boek

Waaraan denk je bij het horen van het woord ‘psychopaat’?
Waarschijnlijk aan een seriemoordenaar of een slechterik uit een film, boek of tv-serie. Maar wist je dat er ook light-psychopaten bestaan? Die moorden weliswaar niet en doen zich voor als doodgewone mensen, maar ze hebben wel een even destructief effect op hun omgeving.
Misschien stel je je weleens vragen over die bemoeizieke buur van jou, je dictatoriale teamchef, of die (ex-)partner die jou het bloed onder de nagels vandaan haalt?
In dit boek leer je hoe je light-psychopaten kan herkennen onder hun masker en vooral: hoe je jezelf kan beschermen tegen hun vernietigende invloed.

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

Je kan bij ons het boek aankopen, en indien je dat wil kunnen we het voor jou ook signeren.
Het boek kost 19,95 euro (+ 4,55 euro verzendkosten voor België en Nederland). Betalen kan enkel via overschrijving.
Je kan het boek bestellen door jouw adres en naam te versturen naar info@renaer-zainea.com.
Indien je het boek gesigneerd wil toegestuurd krijgen, geef dat dan ook even aan.
We zullen jou dan de betalingsinstructies terugmailen. (We merken dat onze e-mails vaak in de SPAM belanden, dus check ook jouw SPAM.)
 

Reacties van lezers:

"Dit boek wordt een bestseller voor heel wat mensen, dit staat zonder twijfel!
Jullie spreken heel openhartig, stellen zich kwetsbaar op en dit is voor de lezer vaak een gevoelig en nieuw gegeven. 
Ook durven jullie de confrontatie met bepaalde gevoelige snaren aangaan en is de kritiek hierop deftig onderbouwd (oa onderwijs, rechtssysteem enz…).
Wat mij betreft zijn de tips die jullie geven onmiddellijk toepasbaar in de dagelijkse omgang met de medemens.
Dit boek is dermate goed, misschien té goed Bart en Ana… hopelijk kennen jullie dmv deze lancering geen terugval in de coachingsessies
. lach" Annelies DS

* * *

"Het boek leest als een trein. De boodschap is helder en duidelijk.
Ik vond het fijn om jullie beider visies en aanvoelen te mogen lezen.
Heel ‘to the point’, geen doekjes errond, maar wel liefdevol!
Doorleefd, doorvoeld, vanuit eigen ervaring en met mededogen!
Geschreven met een helder hoofd en een warm hart.
Veel dank aan jullie beiden!" M.O.

* * *

"Jullie boek heeft toch weer wat meer duidelijkheid gebracht voor me hart1 (...) jullie en jullie boek zijn een heel belangrijk deel van herstel voor me, dank!"hart2 Marc VL


* * *

"Jullie boek is TOP, ik raad het iedereen in mijn omgeving aan! Dikke welverdiende like" An V.


* * *

"Zeker een aanrader! Het boek geeft steun!" J.V.

* * *

Dank je wel voor jullie schitterende boek! Super verteerbaar geschreven een aanrader voor velen! Anoiem

* * *

Ik zeg het niet snel. Echter dit boek is zo goed geschreven dat ik deze 100% kan aanraden tezamen met het boek ‘Destructieve relaties op de schop’ van Jan Storms. Beppie Vermeulen (Kabebe)

* * *

Jullie boek is toch vrij confronterend, ik voelde de pijn die je destijds moet gevoeld hebben. Of laat ons zeggen ‘de angst’. Een enorme dikke pluim dat jullie beiden deze verdrukking/onderdrukking te boven zijn gekomen! Hartelijk dank om jullie schrijnend levensverhaal te delen. Ik hoop alvast dat deze kennis snel overwaait naar de advocatuur en de rechtspraak om prooien ook wettelijk te kunnen beschermen. Je biologische ouders zijn inderdaad niet altijd je ouders in het hart. Dankjewel! JS

* * *
 

Bij het lezen van de 21 herkenningspunten werd ik meegezogen doorheen jullie schrijven. Ik herkende ALLES en kwam tot de conclusie in wat voor een hel ik gewerkt heb met 3 LP's als mijn directe collegas.  Bart, Ana, Ik ben nog niet aan het einde van het boek want de' the do's' en belangrijke gegevens worden met fluo gemarkeerd, zodat ik een geheugenanker heb om in de toekomst me te trainen en sterker te maken. Dank je wel want ik denk dat veel mensen sterkte uit het boek halen voor dit actueel oplaaiend samenlevingsprobleem dat meer en meer manifesteert doorheen onze samenleving. DANK ! SUCCES en het is welverdiend ! Anoniem.

* * *

In het boek kan je meer dan enkel steun vinden. Het verklaart veel van hoe men in een situatie is verzeild geraakt waar je het gevoel hebt alleen te staan. Het geeft ook een stuk van de oplossing mee, zich langzaam maar zeker te kunnen wapenen tegen deze destructieven. Een aanrader is het zeer zeker. Pascal M.

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required