Gratis Studienamiddag: Wat kan je doen voor een kind van een light-psychopaat? | Renaer&Zainea

Gratis Studienamiddag: Wat kan je doen voor een kind van een light-psychopaat?

kind LP

Voor wie
Deze studienamiddag is bedoeld voor eenieder die te maken heeft met een kind waarvan er het vermoeden is dat een van zijn ouders een light-psychopaat is.
In eerste instantie voor de psychisch gezonde ouders, maar ook voor grootouders, plus- of stiefouders, plus- of stiefgrootouders, aangetrouwde familie, docenten, buren en professionals rondom het kind.

 

Onze missie
Ons missie is om er  voor te zorgen dat de levens van onze deelnemers wezenlijk veranderen, en dat de deelnemers richting een leven gaan waarin ze een diep intens geluk en een diep gevoel van blijheid ervaren. Ook wensen we van harte dat hun blijheid aanstekelijk zal werken op hun omgeving zodat ze anderen kunnen steunen richting een leven vrij van light-psychopaten.


Methodiek
In deze studienamiddag werken we rond de vraag: “Wat kan je doen voor een kind van een light-psychopaat?”.
We gaan deze vraag  bekijken vanuit verschillende invalshoeken.
In eerste instantie vanuit de rol van de psychisch gezonde ouder, en daarna vanuit de positie van de grootouders, plus- of stiefouders, plus- of stiefgrootouders, etc…
Maar er is ook ruimte voor de invalshoek van de buurman of de buurvrouw van een dergelijk kind, of de oom of de tante, etc…
En tenslotte bekijken we de invalshoek van de hulpverlener, de leerkracht, de schooldirecteur, de Jeugdzorg, de advocaat, de bemiddelaar, de rechter die het vermoeden heeft dat een bepaald kind een light-psychopaat als ouder heeft.

Afhankelijk van de specifieke vragen van de deelnemers zullen wij de nodige tijd nemen om onze adviezen en coaching af te stemmen zodat elke deelnemer aan de beurt komt.


Studienamiddag data:
za, 3 augustus van 14 uur tot 17 uur

 

Praktisch
De studienamiddag is gratis.

De studienamiddag gaat door in onze praktijk in Temse (Beeldstraat 29).
We laten jou die dag binnen in onze werk/woonruimte, onze veranda en onze tuin die ons zeer dierbaar is. Parkeren kan op onze oprit en indien deze vol is, is er parkeerruimte op 650 m loopafstand van onze praktijk. Voor degenen die met het openbaar vervoer komen, is er een bushalte op 550 m loopafstand van ons huis.

Als je geïnteresseerd bent in deze studienamiddag, kan je je inschrijven via info@renaer-zainea.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required