Werkwijze en prijzen | Renaer&Zainea

Werkwijze en prijzen

tarivenCoaching/Advies gesprekken (met Ana en/of Bart)

Een coaching- of adviesgesprek duurt bij ons 90 minuten en kost 150 euro.
Het eerste coaching- of adviesgesprek doen wij samen (Ana en Bart).
Voor een (eventuele) vervolgafspraak kan je kiezen wie jouw coach wordt (Ana of Bart).
Als er iemand in jouw leven is die jou ondersteunt in jouw proces, kan deze persoon samen met jou in coaching komen, als een ‘buddy’. We bieden jullie deze buddy-extensie gratis aan.
Als je een partner hebt, of je hebt een vraag over jouw relatie, is het altijd zinvol om de optie te bekijken om samen met jouw partner te komen.
In het geval de afstand naar onze praktijk of de verkeersdrukte een consult voor jou niet mogelijk maakt, is er ook de mogelijkheid van een on-line of telefonisch consult.
Voor het maken van een afspraak kan je Ana en/of Bart contacteren via info@renaer-zainea.com.


Astrologisch consult (met Ana)

Een astrologisch consult duurt 60 minuten en kost 100 euro. Het consult wordt gedaan door Ana.
De analyse van de horoscoop heeft plaats vooraf. Hiervoor is het nodig dat je jouw geboortegegevens vooraf doorgeeft. Deze gegevens zijn de datum, de plaats en het uur van geboorte. Bij twijfel over jouw exact geboorteuur vraag je best een kopie van jouw geboorteakte op bij het gemeentehuis van jouw geboorteplaats.
Indien het consult gaat over jouw relatie, gelieve dan ook de geboortegegevens van jouw partner te e-mailen.
Het consult wordt (indien gewenst) opgenomen en achteraf verstuurd per e-mail via WeTransfer. Je kan ook kiezen om zelf een opname van het consult te maken.
Als er iemand in jouw leven is die jou ondersteunt in jouw proces, kan deze persoon samen met jou meekomen. Deze buddy-extensie is gratis.
In het geval de afstand naar onze praktijk of de verkeersdrukte een consult voor jou niet mogelijk maakt, is er ook de mogelijkheid van een on-line of telefonisch consult.
Voor het maken van een afspraak kan je Ana contacteren via info@renaer-zainea.com.

Korte on-line consults (via Skype-, WhatsApp- of telefoon)

Als je vlug een kort overleg wil, is er de mogelijkheid om een kort on-line consult te hebben via Skype, via WhatsApp of via telefoon/gsm/mobiel.
(De korte consults zijn enkel on-line mogelijk of via telefoon. Hiervoor vragen wij dat je ons vooraf een bewijs bezorgt dat de betaling via overschrijving gebeurd is.)
Een kort on-line consult duurt 45  minuten en kost 75 euro.
Voor het maken van een afspraak kan je Ana en/of Bart contacteren via info@renaer-zainea.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required