Ken Uzelf | Renaer&Zainea

Ken Uzelf

ken-uzelf Iemands leven is als een soort reis. Voordat men de weg opgaat moet men eerst weten waar men naartoe wil. Simpel toch! Maar niet zo makkelijk in de praktijk! Want deze weg is geen rechte lijn. Integendeel, deze weg is bezaaid met allerlei zijwegeltjes, doodlopende straten, kruispunten en drempels.

En wat als het eventjes tegen valt? Een keuze maken? Misschien heb je daarvoor een verkeerde afslag genomen. Ga je een stukje terug? Maar wanneer ben je er?

En wanneer men zijn weg kwijt is, moet men - fundamenteel tegen alle logische wetten in -niet naar buiten kijken maar net naar binnen. Zelfkennis is niet voor niets de fundering van al onze menselijke waardes.
Maar bezin eer ge begint! Zelfkennis is als ‘Down to the rabbit hole’. Wie er durft naar kijken, moet ook bereid zijn om hier iets aan te doen: hetzij te aanvaarden, hetzij te veranderen. Nu zijn er vele wegen die naar Rome leiden en ieder mens moet zijn eigen weg durven kiezen want niet alles past bij iedereen.

Wij kunnen twee instrumenten inzetten die duidelijkheid kunnen verschaffen over jouw eigen innerlijke architectuur. Op aanvraag, soms als onderdeel van een coachingstraject of in een losse sessie kunnen wij met het Enneagram of met Astrologie werken.

Met behulp van het Enneagram kunnen we jouw persoonlijkheidstype vaststellen. Dit is belangrijk omdat jouw persoonlijkheid (die gevormd is in de jonge jaren van jouw leven) al jouw reacties bepaalt.

Met behulp van Astrologie kijken we naar de patronen in jouw leven en dit gaat meestal een laag dieper dan het Enneagram. Astrologie kan als geen ander instrument een zicht geven op de unieke signatuur van een persoon. Hiervoor hebben we jouw geboortegegevens nodig (geboortedatum, -plaats en het exacte geboorteuur).

De inzichten die wij geven middels het Enneagram of Astrologie zijn het begin van de weg naar zelfkennis. Het echte werk begint pas daarna!

Indien je interesse hebt in een Enneagram- of Astrologisch consult, contacteer ons voor meer informatie via info@renaer-zainea.com of 0032/(0)3/501.45.81.
 

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required