Workshop 6 juli 2019: De drie fases van de prooi van een light-psychopaat | Renaer&Zainea

Workshop 6 juli 2019: De drie fases van de prooi van een light-psychopaat

3 fases

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor eenieder die het slachtoffer is (geweest) van een destructieve relatie maar ook voor degenen die met manipulatie en/of emotionele chantage te maken hebben. Wil je begrijpen waarom je zulk soort relatie(s) (telkens) tegenkomt en wat je hier aan kan doen? Dan is deze workshop iets voor jou.

Doel
Ons uiteindelijke doel is er voor te zorgen dat de levens van onze deelnemers wezenlijk veranderen, en dat de deelnemers richting een leven gaan waarin ze een diep intens geluk en een diep gevoel van blijheid ervaren.


Methodiek
Theoretische stukken en oefeningen zullen afgewisseld worden met momenten waarop mensen in groep gecoacht zullen worden. Daarbij zal heel diepgaand ingegaan worden op de vraag van de deelnemers, telkens met de bedoeling dat via deze coaching alle deelnemers zaken meenemen in hun eigen situatie.

Wij geven jou een overzicht van de drie fases waar je als prooi van een light-psychopaat kan doorgaan, met alles wat er in elke fase komt bij kijken, en wat de uitdagingen zijn die er bij horen. Want – laten we eerlijk zijn – je krijgt deze soort relaties niet zomaar … ze doen een appèl op jou om dingen anders te gaan doen.
Deze workshop is bedoeld om veranderingen aan te brengen in de manier waarop je zaken in jouw leven aanpakt.

 

Workshopdatum:
Zaterdag 6 juli 2019 (9u tot 18u).
O
ver de middag voorzien we anderhalf uur pauze (lunch is inbegrepen) en we sluiten af met een babbel bij een drankje. 

Praktisch
De prijs van de workshop is 175 euro p.p. Hier zit ook inbegrepen een lunch met slaatjes en beleg. Allemaal super gezond, en zoveel mogelijk met groenten uit onze eigen tuin.

Nu met tijdelijke prijs van 125 euro p.p.

De workshop gaat door in onze praktijk in Temse (Beeldstraat 29). We laten jou die dag binnen in onze werk/woonruimte, onze veranda en onze tuin die ons zeer dierbaar is. Parkeren kan op onze oprit en indien deze vol is, is er parkeerruimte op 650 m loopafstand van onze praktijk. Voor degenen die met openbaar vervoer komen, is er een bushalte op 550 m loopafstand van ons huis. Koffie, thee, water en versnaperingen alsook de lunch zijn inbegrepen in de prijs.

Als je geïnteresseerd bent in onze workshop, kan je inschrijven via info@renaer-zainea.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required